Om

Mit navn er Marianne Schmith. Jeg er uddannet lærer og blev  i 2022 færdig som kinesiolog RAB og indlæringskinesiolog.

Uddannelsen indeholder bl.a.:
Kinesiologi 250 timer ved Edel Hovgaard/Birgit Nielsen
A
natomi/fysiologi 200 timer v Karsten Munk
Patologi 100 timer v Karsten Munk
Ernæring v Frede Damgaard
 
Førstehjælp
Klinikdrift mv. 

Jeg har arbejdet 17 år som lærer på Nørre Snede Skole. En hel del af disse år har jeg arbejdet med børn, der har haft forskellige indlæringsvanskeligheder.

Jeg har ofte manglet effektive redskaber til at hjælpe børn, der har haft  svært ved at læse. Det har været en kamp, både på skolen og i hjemmet, at rykke eleven mærkbart i læsning, stavning eller talforståelsen/matematik. 

Mit navn er...

 

Kinesiologi er et redskab til bedre indlæring

Da jeg opdagede, at kinesiologien har disse redskaber til indlæring var jeg med det samme tændt. Jeg forstod, at de hårdt prøvede elever ikke nødvendigvis havde en 'livslang' diagnose, men at de faktisk kunne opnå en helt anden og bedre måde at lære på. Jeg bliver stadig forundret over hvor hurtigt og nemt det er at skabe balance i krop og psyke med kinesiologien. Det er svært at forstå, hvorfor det ikke er spredt ud i alle danske folkeskoler. De 5-6 lektioner det kræver for en kinesiolog/lærer og de par måneders træning i hjemmet er givet godt ud. Heldigvis tilbyder flere kinesiologer rundt omkring i landet genmønstring til børn.

Tilfældigvis var to af mine egne drenge så heldige, at der på deres skole (i 1990'erne) var en indlæringskinesiolog, som spottede, at de var 'pasgængere' . Begge mine sønner blev genmønstret og de lærte hurtigt at læse bedre. I dag er begge meget gode til at lære nyt stof og har fået gode uddannelser. 

Jeg bor ved Brædstrup. Her tilbyder jeg private afbalanceringer af børn, unge og voksne med indlæringsvanskeligheder.