Oplevelser med klienter, samt feedback og udtalelser fra forældre

Ung mand på 18 (Peter)
Peter er tydeligvis træt af sin situation, færdig med skolen, læser som en i 2. kl. Peter og mor arbejder intens på læring og læsning derhjemme, men det rykker ikke rigtigt. Peter er testet ordblind og mine test viser, at han er pasgænger/homolateral, dvs. at højre og venstre hjernehalvdel ikke samarbejder. Samtidig er der følelsesmæssige blokeringer, dårlig selvværd, svigtende livsmod mv. Peter kommer her 3-4 gange, og allerede efter første afbalancering har Peter mere mod på det hele. Peter fortæller, hvordan bogstaver bliver på linjen, og at han ikke bliver udkørt af  læsning mv. Både mor og Peter er meget begejstrede. Ved det sidste besøg fortæller de, at Peter har fået en læreplads. Det er tydeligt at se, at familien er lettet, Peter har igen mod på livet. 

 

Ida Søby har været så venlig, at skrive en tilbagemelding på sin søn Noahs forløb:

Noah startede til indlæringskinesiologi ved Marianne egentlig pga. hans problemer med læsningen. Men det har også ført så meget andet godt med sig. Læsningen er blevet meget nemmere og han har fået lysten og modet til at læse. Han er vokset en halv meter og er blevet meget mere moden. Noah har altid været lidt en “ klumpe dumpe’’, men det er han bestemt ikke mere. Nu kan han selv hælde fx saft op fra en kande, uden hver gang at vælte det hele. At spise med kniv og gaffel var også en by i Rusland, men det klarer han også til topkarakter i dag. De ting jeg her nævner, kan være små for nogen, men for Noah og os andre herhjemme, har det været så stort. Noah har fået så meget mere selvtillid og det er bare så fantastisk. Nu springer han ud, i næsten alle opgaver/gøremål med den indstilling, at han kan klare alt. Og, hvor er det bare fantastisk, som mor at se. Jeg er så taknemlig for, at Marianne fik Noah under sine vinger. Det har været sjovt at lave øvelserne hjemme, men også hårdt og udmattende for Noah, men når vi ser tilbage, så var det det hele værd. Tak for din hjælp Marianne.

Venlig hilsen Ida Søby

Dreng på 12 år (Mads) har i længere tid haft skolevægring, angst, spisevægring og utryghed. Han ankommer lidt skeptisk, men bliver hurtigt dybt interesseret. Efter første afbalancering forsvinder angsten og han begynder i skole igen. Mads begynder at spise igen og familien er lettet.  

22 årig kvinde (kaldes Mette)  med ADHD, stress, depression, stor sensitivitet og tidligere misbrug. Mette har mistet følelsen af egen identitet. Der afbalanceres fastlåste følelser, tidligere oplevelser, identitet, beskyttelse mv.  Mette synes det er spændende at opleve, hvordan kroppen 'taler' via muskeltesten. Allerede efter første afbalancering oplever Mette større lethed og lyst til livet. 

27 årig kvinde ( kaldet Line) med ADHD og angst havde svært ved at fastholde uddannelse, job mv. Efter generel afbalancering af plexus centre, meridianer og frigørelse af fastlåste følelser fandt vi frem til ubalance mellem højre og venstre hjernehalvdele og manglende hjerneintegration. Ved 2. besøg fik vi lavet genmønstring, og Line skulle lave øvelser hjemme hver dag i 3 uger. Line klarede det rigtig godt. Ved den 3. afbalancering fik vi afbalanceret forskellige muskler og en dårlig oplevelse fra barndommen. Line oplever større mental lethed, større glæde og motivation. 

16 årig mand  ( kaldet Rasmus)  med tvangshandlinger ( ødelægger sine fingre).  Rasmus kommer noget skeptisk, men fascineres hurtigt af muskeltesten og kontakten til kroppen. Vi får fjernet nogle fastlåste følelser og laver afbalancering på trangen til at ødelægge sine fingre. Rasmus har brug for Bachs Blomstermedicin til at skabe mere ro og glæde, han får en flaske med hjem, som tages hver dag i en uges tid. Efter en times afbalancering har Rasmus ingen trang længere.  Efterfølgende læges skader på hænderne hurtigt. 

Ung kvinde 19 år med angst og store præstationskrav til sig selv bliver afbalanceret et par gange og får mere ro og mod på det sidste gymnasieår. 

Pige 12 år.
Der blev afbalanceret for angsten for at sove ude. Skoleudflugten og venindebesøg blev en velkommen mulighed. 

Mand 34 år.
Hortons hovedpine aftog efter 2. behandling og var helt ovre dagen efter. Der skulle arbejdes med forskellige meridianbaner som var meget i ubalance, samt kæbespændinger. Der skulle frigøres traume (smertehelvedet) og fastelåste følelser fra barndommen. 

Ung mand på 14 år.
“Det har været spændende at få et lille indblik i kinesiologi verdenen hos Marianne. En behandlingsform vi ikke kendte til inden besøgene. Marianne har arbejdet med at forbedre nedsat lugte og smagssans hos min søn, pga Covid 19 smitte. Behandlingerne har hjulpet på smagssansen, der er blevet bedre. Marianne er en urolig behagelig person at komme hos.” Tina Dåbeck

Kvinde ca 23 år.
Efter en videoafbalancering og frigørelse af fastlåste følelser forsvandt natlige mareridt, som ellers havde ødelagt søvnkvaliteten i mange år. Hun oplevede en generelt forbedring af humør, mere glæde og lethed. 

Pige på 12 år.
En dårlig oplevelse var skyld i frygten for at sove ved veninderne. Denne oplevelse fik vi afbalanceret så hun igen kunne sove trygt udenfor hjemmet.

 

 

 

 

 

Lotte ( ikke hendes rigtige navn) en dejlig pige i 7. kl. testede jeg som heterolateral, så hun skulle ikke genmønstres. Lotte havde dog ikke kravlet som barn, men har i mange år dyrket en sportsgren, som kræver god koordination og mange krydsbevægelse. Lotte er en langsom læser og har haft ordblindevanskeligheder. Jeg testede Lotte til at have ubalance på sin øre-energi. Ubalancen var sandsynligvis, fordi Lotte var 'ørebarn' som lille.  Ubalance på øre-energien har hæmmet Lottes hukommelse, læseforståelse og generelle læring.  Jeg mødtes med Lotte to gange. Første gang skulle hun arbejde med forskellige øvelser hjemmet i 7 dage. Anden gang afbalancerer jeg et ar/en operation fra småbarnsalderen, som var noget traumatiserende.

Lotte oplever, hun er blevet bedre til at koncentrere sig. Mor oplever, at Lotte har betydelig mere ro på sig. På skemaet ses forandringen i tal.

 

 

 

 

Spørgeskema før og efter. 'Lotte' 7. kl.

Kristian ( ikke rigtige navn) er en super sød og dygtig dreng, men han har problemer med koncentration og opmærksomhed i skolen. Læsning og stavning udvikler sig langsomt. 

Kristian beskriver, hvordan han føler en uro i sin krop og udenfor sin krop.

Kristian er homolateral / ikke krydset over. Han bliver genmønstret og laver hjemmeøvelser hver dag i seks uger.

2. afbalancering:

Da jeg ser Kristian til 2. afbalancering møder jeg en dreng, der er mere åben og lys, han lader sig gladeligt teste. Han virker mere moden.

Mor fortæller, at hun synes, at Kristian har forandret sig. Han er generelt blevet mere rolig og hans humør er meget bedre. Familien oplever ham mere glad og smilende derhjemme. Kristian går nu velvilligt igang med lektielæsningen, dette påvirker alle i familien positivt.  

Kristian fortæller at uroen i og omkring hans krop er væk.

Kristian tester nu heterolateral, men har enkelte homolaterale muskler tilbage, som skal afbalanceres selvstændigt. Efter denne gang skal Kristian lave nogle andre hjemmeøvelser i 2,5 uge. 

På skemaet ses forandringer i tal.

 

 

 

 

 

Spørgeskema før og efter 'Kristian' 3.kl.